Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Wipjegek.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Babsy2016

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Je mag ook met mij doen wat je wilt hoor, dat zal ik zeker niet tegen houden maar ik hoop dat je begrijpt dat ik dat wel erg lekker vind om weer eens een mannenlijf onder handen te nemen. We komen allebei wel aan de beurt denk je niet?

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

25 February 2018

Verderweg

Oproep van Verderweg
Geplaatst op 13-10-14 - 13:34

Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Het is natuurlijk een erg nieuwe manier van een relatie, dat besef ik, ja, friends with benefits dat is er allang...maar een diepgaandere relatie met als basis sex, en toch een bepaalde vorm van liefde daarbij maar zonder de stress en drama. Denk er even over na en laat me weten of je het wat vind, dan kunnen we verder praten leer je mij ook kennen.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Wip je gek is een sexcontact website waar je op zoek kunt naar mannen en vrouwen die op zoek zijn naar geil sexcontact, sexten met geile vrouwen is natuurlijk erg mooi, en zeker als er veel gewillige vrouwen online op zoek zijn naar sexcontact, via Wipjegek.nl kun je een geile flirt vinden in jouw eigen regio, veel deernes zijn op zoek naar gratis sexcontact en via deze erotische contactsite kun je gemakkelijk in contact komen met vrouwen en wellicht ook geil mee chatten en foto's uitwisselen.

sexadvertentie  discreet vreemdgaan  swingers nederland  tinder dating  
Over Wipjegek.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.